Vlekken verwijderen uit stof

  Schoonmaakmiddel voor ieder oppervlak

  Bescherming voor jouw materialen

  Producten voor zowel onderhoud als reiniging

 

Bent u op zoek naar een efficiënte en veilige manier om vlekken te verwijderen uit verschillende soorten stof? Dan hebben wij bij Clean and Protect de perfecte oplossing voor u. Wij verkopen producten die vuil, vlekken en vocht op een eenvoudige manier verwijderen uit stoffen zoals leder, suède en nubuck.

 

Eenvoudig vlekken verwijderen uit alle soorten stof

Op een eenvoudige maar veilige manier vlekken verwijderen uit alle soorten stof doet u  met de producten van Clean and Protect. Met onze producten kunt u vlekken verwijderen uit meubelbekleding zoals zetels, tapijt en muurbekleding uit stof of andere soorten textiel. Ook ruiten en de schermen van elektronische toestellen zoals pc’s, smartphones en tablets maakt u schoon met onze schoonmaakmiddelen. Zoekt u een manier om vlekken te verwijderen uit bijvoorbeeld hout? Ook voor de bescherming en de reiniging van houten tafels voorzien wij een aantal producten. Zo is er de beschermende olie voor tuinmeubelen.

 

Bekijk nu onze catalogus en bestel via de webshop

Onze catalogus bevat een brede waaier aan producten om vakkundig vlekken te kunnen verwijderen uit verschillende soorten stof, alsook metaal en wicker. Via onze webshop kunt u de schoonmaakmiddelen die u nodig heeft, vinden en bestellen. Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u ons gerust contacteren op het nummer +32 479 730 190 of e-mailen via het e-mailadres [email protected].