Uw houten meubels reinigen

  Schoonmaakmiddel voor ieder oppervlak

  Bescherming voor jouw materialen

  Producten voor zowel onderhoud als reiniging

 

Bent u op zoek naar betrouwbare producten om uw houten meubels mee te reinigen? Dan kunt u een beroep doen op ons, Clean and Protect. Wij zijn gevestigd in Antwerpen en bieden verschillende onderhoudsproducten aan voor uw meubelen.

 

Producten om uw houten meubels te reinigen

Is het dringend tijd om uw houten meubels te reinigen of bent u op zoek naar producten om bescherming te bieden aan uw houten meubels, die bijvoorbeeld in Teak kunnen zijn? Bezoek onze webshop en bestel de producten die u nodig heeft. Uw houten meubelen worden op regelmatige basis gebruikt en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Daarom is het belangrijk om uw houten meubels, die bijvoorbeeld in Teak zijn, van bescherming tegen invloeden van buitenaf te voorzien. Wij van Clean and Protect uit Antwerpen garanderen u dat met onze onderhoudsproducten en producten om uw meubelen in onder andere Teak te kunnen schoonmaken, uw houten meubelen weer als nieuw stralen.

 

Uw houten meubelen weer zo goed als nieuw

Moet u dringend uw houten meubels reinigen of bent u eerder op zoek naar preventieve bescherming? Met de onderhoudsproducten van Clean and Protect, dat gevestigd is in Antwerpen, kunt u op een eenvoudige en effectieve manier uw, al dan niet in Teak, houten meubelen schoonmaken. Wij beschikken over olie, sprays en vloeistoffen om uw houten meubels te reinigen en om bescherming te bieden. Uw prachtige meubelen in verschillende houtsoorten, zoals onder andere Teak, moet u vaak genoeg schoonmaken en bescherming bieden, zodat u er nog jaren van geniet. Een goede bescherming van uw meubelen is mogelijk met de onderhoudsproducten van Clean and Protect uit Antwerpen.

 

Bestel nu onze producten via de webshop

Voor reinigings-, voedings- en onderhoudsproducten voor uw meubelen kunt u bij ons terecht, Clean and Protect uit Antwerpen. Ook preventieve zorg zoals water- en vuilafstotende sprays voor zetels en zelfs schoenen kunt u bij ons vinden. Ook producten voor bijvoorbeeld uw natuursteen bieden wij aan. Bestel het product dat u nodig heeft via onze webshop. Heeft u verdere vragen of bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen bij het schoonmaken van uw meubelen, in bijvoorbeeld Teak? Contacteer ons via +32 479 730 190 of [email protected].