Teak tuinmeubelen behandelen

  Schoonmaakmiddel voor ieder oppervlak

  Bescherming voor jouw materialen

  Producten voor zowel onderhoud als reiniging

 

Het is belangrijk om uw teak tuinmeubelen voldoende te behandelen en zo te beschermen. Ze zijn namelijk onderhevig aan alle soorten weersomstandigheden en kunnen zo snel hun glans verliezen. Door de producten van Clean and Protect is dat echter in een handomdraai opgelost. Lees hieronder verder over de manieren waarop u uw teak tuinmeubelen kunt beschermen en behandelen.

 

Bekijk ons hele assortiment

 

Teak tuinmeubelen behandelen doet u optimaal met onze producten

Zoekt u naar een manier om uw tuinmeubelen in teak zo goed mogelijk te behandelen én te beschermen? Dan kunt u nu uw zoektocht stoppen. Wij bieden verschillende producten aan, niet alleen voor teak tuinmeubelen, maar ook voor ander meubilair in onder andere wicker, metaal, natuursteen en leder. Ons assortiment voor exotische houtsoorten, zoals teak, bestaat uit de volgende producten:

  • - Easy teak Protector: dit product zorgt ervoor dat water en vuil niet in het oppervlak van uw meubelen dringt.
  • - Easy teak Oil: een voedend product dat zorgt voor een heldere glans van uw houtkleur.
  • - Easy teak Cleaner: met dit product reinigt en verwijdert u vlekken die met gewone zeepproducten niet verwijderd worden.

Op elk product staat een duidelijke beschrijving van wat het doet en hoe u deze dient te gebruiken. Desalniettemin staan onze medewerkers steeds voor u klaar indien u nog vragen heeft over het gebruik van onze producten om uw houten tuinmeubelen in teak te behandelen en te beschermen.

 

 

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op.

Bel ons       E-mail ons

 

Probeer onze producten uit

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw prachtige tuinmeubelen. Dat doet u het best door de tuinmeubelen van/in teak regelmatig te reinigen, te behandelen en te beschermen. Heeft u nog vragen over onze producten of over hoe u dit het beste aanpakt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 479 730 190 of een e-mail te sturen naar [email protected].